Onstaan van Hoeks Barbecues

Hoeks Barbecues is een echt ambachtelijk Brabants bedrijf, opgestart in 1974 door Martien en José Hoeks. Oorspronkelijk richten de bedrijfswerkzaamheden zich vooral op het fabriceren van openhaarden. 40 jaar geleden is Hoeks Barbecues echter overgegaan in het produceren van gas- en houtskoolbarbecues. Destijds werd er voornamelijk voor slagerijen geproduceerd maar inmiddels werken we voor alle zakelijke doelgroepen en voeren we al meer dan 30 jaar het CE keurmerk (Kiwa).

Naast barbecues in allerlei soorten, maten en uitvoeringen maken we momenteel allerlei RVS- en staalwerken, voornamelijk t.b.v. de horeca in binnen- en buitenland. Te denken valt aan o.a. tafels, werkbanken, RVS-meubels, afzuigkappen etc.

De laatste jaren is vooral houtskool sterk in opmars waardoor veel opdrachten ontstaan die gebaseerd zijn op invloeden van het buitenland. Denk hierbij aan kippengrills, roterende spiesengrills, gaucho's, satégrills etc.

Ondertussen is de tweede generatie al verschillende jaren werkzaam binnen het bedrijf zodat het familiebedrijf in de toekomst kan worden voortgezet en de ambacht met bijbehorende kwaliteit behouden blijft.

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden in onze BBQ showroom.

Neem contact op!

Wat klanten zeggen