Houtskool barbecue met verstelbare roosters

Degelijke en zeer functionele RVS-houtskoolgrill van (standaard) 120 cm breed x 65 cm diep x ca. 90 cm hoog. Deze liftgrill is uitgevoerd met vuurvaste stenen en 2 aslades. Rondom geïsoleerd.

Liftsysteem

Bovenzijde bestaande uit 3 RVS-spijlenroosters 8 mm rond. De roosters zijn verstelbaar d.m.v. een liftsysteem. Onze prachtige houtskoolgrill is voorzien van stelpoten. Over de hele breedte is er een warmhoudrooster om het vlees te laten rusten! Dit rooster is ongeveer 20 cm diep, spijlen in RVS 6 mm rond.

Houtskool grill met liftsysteem i.c.m. Franse grill

De houtskoolgrill met liftsysteem is ook leverbaar in een combinatie met een Franse Grill, zoals u op de laatste foto kunt zien. Andere formaten van onze liftgrill zijn eveneens verkrijgbaar! Kies voor echte ambacht, degelijkheid, functionaliteit en innovatie...kies voor een Hoeks-barbecue!

Dubbele liftgrill

Onze barbecue met liftsysteem is er op verzoek ook in een dubbele variant zoals u op de foto's kunt zien. Een dubbele liftgrill dus!

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden in onze BBQ showroom.

Neem contact op!

Wat klanten zeggen