Vis en groente, garen en grillen

Dit prachtig barbecuetoestel stelt u in staat om vis, schaal- en schelpdieren en groente precieze te garen en te grillen. Dankzij het draaisysteem met grill-plateau is het mogelijk om exact te werk te gaan en uw gasten van een op en top smakelijk product te voorzien.

In hoogte verstelbaar

De in hoogte verstelbare speciale grill-plateau zijn uitermate geschikt voor het bereiden van vis. Daarnaast kunnen er op de kookringen pannen worden gezet, bijv. voor sauzen, soepen of voor het koken van groente of schaal- en schelpdieren. Tussen de twee draaigrills passen GN-bakken en roosters.

Maatwerk mogelijk

Deze houtskoolgrill heeft natuurlijk vuurvaste stenen, twee aslades en deuren voor het opbergen van bijvoorbeeld hout- of houtskool. Heeft u andere ideeën wat betreft maatvoering of functie? Laat het ons weten! Bij Hoeks Barbecues zijn modificaties geen probleem maar een uitdaging. Mail of bel ons en we helpen u graag!

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden in onze BBQ showroom.

Neem contact op!

Wat klanten zeggen