Ambachtelijk koken en grillen

De Iron Stone is weer zo'n mooi product van Hoeks Barbecues. Een handige combinatie van traditioneel op houtskool koken en - dankzij een Hoeks draaisysteem - de precisie van de huidige tijd. Dit grill-draaisysteem bevindt zich aan de linkerzijde en heeft roosters van rond 8. In het midden is de Iron Stone voorzien van een Franse ruif en aan de rechterkant is een draaiarm bevestigd waaraan een ‘heksenketel’ of andere kookketel kan worden opgehangen. De standaardafmetingen zijn 250 cm breedte, 199 cm hoogte en 85 cm diepte. Bent u op zoek naar andere afmetingen? Wij staan voor u klaar.

Veelzijdige grill- en kookstudio

De volledige bak en achterwand is gemaakt met isolatie en vuurvaste stenen en bevat twee asladen. Het bovenste kookgedeelte van beide zijdes zijn voor ongeveer de helft open. Tegen meerprijs zijn 2 hout of houtskool opslaglades in te passen. De Iron Stone is eveneens verkrijgbaar in andere kleuren en wij leveren aansluitende accessoires op aanvraag. Kortom, een geweldige veelzijdige grill- en kookstudio waarin u alle creativiteit kunt loslaten… en dat proeven uw gasten ongetwijfeld terug in uw gerechten!

Koken met aandacht

Koken met vuur of koken met vlammen, maar vooral met tijd en aandacht, zoals in grootmoeders tijd... (N.B. de Iron Stone in onderstaande video bezit geen kap.) Mail of bel ons voor meer informatie en aanvullende wensen.

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden in onze BBQ showroom.

Neem contact op!

Wat klanten zeggen